Moment de la trobada davant la seu de Protecció Civil | Ajuntament de Lliçà d’Amunt

El passat dilluns es va oficialitzar la donació per part de l’empresa familiar CDC Hiacre S.A. d’una furgoneta que servirà com a clínica mòbil de primers auxilis i ambulància a Protecció Civil de Lliçà d’Amunt.

Els voluntaris de Protecció Civil van ser els encarregats de mostrar a l’empresa la conversió del vehicle en un clínica mòbil de primers auxilis amb tot el material sanitari imprescindible, que tot i no ser una ambulància -i per tant no pot fer trasllats a centres hospitalaris-, servirà per fer assistències sanitàries en el lloc dels fets amb més privacitat i comoditat, tal com va explicar el cap de Protecció Civil.

L’alcalde, Ignasi Simón, va reiterar el seu agraïment als representants de l’empresa, que col·labora des del 2019 amb l’Ajuntament a través de la regidoria d’Acció Social, realitzant aportacions econòmiques o materials per ajudar a les persones i famílies més desprotegides, proposades, previ estudi dels casos, pels serveis socials municipals. El passat mes de juny, l’empresa i l’Ajuntament van signar un altre conveni amb l’objectiu d’ampliar l’àmbit de col·laboració a altres entitats del municipi sense ànim de lucre, que ha donat com a resultat la cessió gratuïta d’aquest vehicle, valorat en 10.000 euros, a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Per la seva banda, els representants de l’empresa es van mostrar molt satisfets amb el resultat i amb l’experiència de col·laboració amb l’Ajuntament, que segons van manifestar tenen la voluntat de continuar mantenint. Un dels seus treballadors, amb 40 anys de servei a l’empresa i que es jubila aquest any, va ser l’encarregat de fer la donació simbòlica del vehicle a l’associació.

CDC Hiacre S.A. té la seu principal al polígon Molí d’en Fonolleda i té una altre planta a Montcada i Reixac. L’empresa compta amb una plantilla d’uns 40 treballadors.

Ver noticia