Carrer de l'Energía 1-5. Pol. Ind. Molí d'en Fonolleda. 08186 Lliçà d'Amunt (Barcelona)

QUI SOM

Cdc Hiacre S.A. és una dinàmica organització que comença les seves activitats en l'any 1980.Per tal de satisfer la creixent demanda dels seus clients, Cdc Hiacre S.A. augmenta la seva oferta de productes amb la incorporació d'acers inoxidables.

En l'any 2001, Cdc Hiacre S.A. inaugura una nova planta de processos productius juntament amb els últims mitjans tecnològics, permetent així garantir les toleràncies i les qualitats requerides pels nostres clients.

Subministrem els nostres productes a una àmplia gamma de sectors que van des del sector d'automoció i estampació, fins a línies blanca, il·luminació i mobles metàl·lics entre altres, a més de proveir línies de tall, làser i magatzemistes.

ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

L'estratègia de Cdc Hiacre S.A. es basa en tres vectors bàsics:

-Millorar la productivitat i els costos de processament
-Reduir el "lead time"
-Garantir les expectatives del client

INVERSIÓ I INVESTIGACIÓ

En els últims anys, Cdc Hiacre S.A. ha invertit 9 milions d'euros en instal·lacions i maquinària per seguir augmentant la seva capacitat de producció i amb això la reacció que caracteritza a l'empresa. Aquesta preocupació constant per millorar els processos també ens va portar a desenvolupar el projecte DRAD, un dispositiu automàtic de posicionament de discos amb dos objectius molt clars: reduir els riscos de manipulació i els muntatges en les línies, i millorar la productivitat. Ambdós objectius van ser assolits, amb el resultat d'una reducció substancial del temps de preparació de les bobines.

QUALITAT RECONEGUDA

Compromesos amb la qualitat com a política d'empresa, operem sota les exigències de la norma ISO 9006-2001 i fomentem vincles directes amb els nostres clients. El nostre esforç es va veure recompensat l'any 2005 amb el Premi a l'Empresa Més Competitiva, que rebem de Ministre d'Indústria, en reconeixement a la nostra tasca i excel·lència competitiva en el mercat.

ACTIVITATS I PRODUCTES

L'activitat principal de Cdc Hiacre S.A. sempre ha estat el tall a mida, tant fleixos com formats, partint de bobines d'acer laminat. Els nostres productes abasten:
-Laminat enn calent i decapats
-Laminat en fred
-Galvanitzats i galvaneel
-Electrozincats
-Aluminitzats
-Aluzinc
-Precalats
-Acers inoxidables
-Aluminis

CAPACITAT INDUSTRIAL

Cdc Hiacre S.A. compta amb una superfície de 16.000m2 i disposa de 8 línies de tall. D'aquesta manera, garantim una gran productivitat i flexibilitat en els termini de lliurament de les que es beneficien els nostres clients d'una manera directa.

SECTORS D'ACTIVITAT

Cdc Hiacre S.A. està present en una gran varietat de sectors subministrant acer. Les principals són:
-Automoció
-Construcció
-Línia blanca
-Moble metàl·lic
-Conducció d'aire
-Il·luminació
-Perfiladores
-Oxitall i laser
-Contenidors
-Caldereria
-Magatzemistes
-Altres


Contactar